Συλλυπητήρια στην οικοιγένεια του Φάνη Φόρου

FOROSΘρήνος στην οικογένεια του μπάσκετ, μετά την είδηση του ξαφνικού χαμού του προπονητή Φάνη Φόρου, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο καθοδηγούσε την ομάδα του, τον Κρόνο Τρικάλων. Σύσσωμο το Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ο Φάνης Φόρος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, μετά το τέλος του αγώνα του Κρόνου με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και σωριάτηκε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 45 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε ένα πολύ δραστήριο μέλος του Συνδέσμου την τελευταία 20ετία, καθώς πάντα ξεχώριζε για την αγάπη που είχε προς το άθλημα, την άσβεστη φλόγα την μάθησης και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή τεχνική του κατάρτιση. 

Επαιξε μπάσκετ στον Δαναό Τρικάλων και σε μικρή ηλικία ασχοληθηκε με την προπονητική, δημιουργώντας από το μηδέν την πρότυπη ακαδημία του Κρόνου Τρικάλων, από τον οποίο ξεπήδησαν αρκετά ταλέντα του θεσσαλικού μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

 

 


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software