Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο του 2019

soulis-marma protiΜε επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Tοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το νέο έτος, το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ΕΚΟ All Star Game '19. Οι ομιλητές ανέλυσαν σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού εμβαθύνοντας σε επιμέρους λεπτομέρειες, ενώ κι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ρωτώντας για να λύσουν τυχόν απορίες.

IMG 8994Το Σεμινάριο ξεκίνησε με τον Χρήστο Μαρμαρινό να φέρνει την επιστήμη της στατιστικής και της οικονομολογίας πιο κοντά στον Έλληνα προπονητή αναλύοντας το "advance stats for game analysis". Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων, Θόδωρο Αστεριάδη, ο οποίος προσπάθησε να εμβαθύνει στην "open motion", τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και πράξης. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή και νυν των Μαχητών Δόξας Πεύκων, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στο θέμα του "offensive transition".

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τίμησε για την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και για την άριστη φιλοξενία, τον Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ., Δημήτρη Καραΐσκο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το Σεμινάριο

asteriadis

 

marma1

IMG 8982

IMG 8988

IMG 8992

marma

galanis

rodo-giorgis

xatzikiriakidis2

asteriadis4

marma4

xatzikiriakidis3

asteriadis5

marma2


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software