Διάλογος και προτάσεις από τα μέλη του ΣΕΠΚ

logoΜε κύριο χαρακτηριστικό τον γόνιμο διάλογο και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στα γραφεία του ΣΕΠΚ η προγραμματισμένη δεύτερη συνάντηση των μελών του Συνδέσμου, στο κάλεσμα του οποίου ανταποκρίθηκαν ακόμη περισσότεροι προπονητές -σε σχέση με την πρώτη συνάντηση. 

Στον διάλογο που έγινε, τονίστηκε η ανάγκη για κατοχύρωση του επαγγέλματος και την προστασία των προπονητών από εργοδοτικές αυθαιρεσίες, ενώ επισημάνθηκε η σημασία του σεβασμού μεταξύ των συναδέλφων.

Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για καταγραφή προτάσεων από την πλευρά των μελών και η αποστολή τους στον Σύνδεσμο.

Μεταξύ αυτών (των πολλών και ενδιαφερόντων) που προτάθηκαν και συζητήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον ήταν η πρόταση για την κατάρτιση ενός μακροπρόθεσμου πλάνου και σχεδιασμού με στόχους, από την πλευρά του Συνδέσμου, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με άλλους φορείς του αθλητισμού.

Τέλος, έγινε ξανά σαφές πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σταθερός και διαρκής δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον ΣΕΠΚ και τα μέλη του, προκειμένου να επισημαίνονται και να καταγράφονται οι σκέψεις, όπως επίσης να συζητούνται τα προβλήματα και να προτείνονται λύσεις για αυτά.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software