Επίσκεψη στο University of Pennsylvania για Ζαβό - Καλογερόπουλο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

drexel6 Ο Αλέξανδρος Ζαβός και ο Κώστας Καλογερόπουλος συνεχίζουν την παρουσία τους στο Drexel University των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του ΣΕΠΚ. Οι δύο προπονητές βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με συναδέλφους από την Αμερική και να συζητήσουν πάνω στις νέες ιδέες του αθλήματος. 

Η συνεργασία με το επιτελείο του Drexel είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, με τους οικοδεσπότες να επιτρέπουν στους καλεσμένους την παρουσία τόσο στις προπονήσεις όσο και στην ανάλυση αυτής στο video room του κολεγίου.

drexel5

Η παρουσία του Αλέξανδρου Ζαβού και του Κώστα Καλογερόπουλου στις ΗΠΑ δεν θα περιοριστεί βέβαια στο Drexel, αφού σειρά πήρε το University of Pennsylvania. Μέλος του τεχνικού επιτελείου του κολεγίου αποκάλυψε ότι βρέθηκε μάλιστα στη χώρα μας τόσο το καλοκαίρι του 2017 όσο και αυτό του 2019, για να παρακολουθήσει τα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε Χαλκίδα και Βόλο αντίστοιχα.

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, το ελληνικό δίδυμο θα μεταβεί στη Φιλαδέλφεια, για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις των Philadelphia Sixers, ενώ η παρουσία τους στις ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί με το ταξίδι στη Βοστώνη για χάρη των Boston Celtics και του University of Boston.

drexel7

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software