Ο Μάνος Μανουσέλης στο "Αθήνα 2009"

manouselis_giannakis.jpg Ο Μάνος Μανουσέλης θα είναι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα διδάξει στο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών "Αθήνα 2009", το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-13-14 Ιουνίου στο κλειστό "Εργάνης" στον Βύρωνα. Ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού θα μιλήσει για "επίθεση ένας-εναντίον-ενός".

manouselis_giannakis_megali.jpg Ο Μάνος Μανουσέλης θα είναι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα διδάξει στο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών "Αθήνα 2009", το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-13-14 Ιουνίου στο κλειστό "Εργάνης" στον Βύρωνα. Ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού θα μιλήσει για "επίθεση ένας-εναντίον-ενός".

Εκτός από τον Μάνο Μανουσέλη οι άλλοι ομιλητές του Σεμιναρίου θα είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ο Τσους Ματέο κι ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς.

Βιογραφικό

Αποτελεί έναν λάτρη του μπάσκετ, έχοντας υπηρετήσει το άθλημα από όλες τις ιδιότητες. Ξεκίνησε ως παίκτης στην Εστία Φιλίας κι εργάστηκε επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος, αν και τα τελευταία χρόνια τον έχει κερδίσει η προπονητική.

Ο 44χρονος προπονητής μετά την Εστία Φιλίας εργάστηκε σε γυναικείες ομάδες (Παλαιό Φάληρο και Σπόρτιγκ), πριν ανοίξει το κεφάλαιο «Πανελλήνιος». Διατέλεσε προπονητής στην ομάδα της Κυψέλης σε δύο διαφορετικές περιόδους, που συνοδεύτηκαν από σπουδαίες επιτυχίες. Αρχικά οδήγησε τους «Ολυμπιονίκες» από την Γ' Εθνική στη Β' Εθνική κι από εκεί στην Α2.

Μετά από 1 1/2 σεζόν στην Α2 αποχώρησε από τον Πανελλήνιο για να επιστρέψει τη σεζόν 2003-2004 όταν και οδήγησε τον ιστορικό σύλλογο στα «μεγάλα σαλόνια». Σε επίπεδο Α1 έχει εργαστεί -για σύντομο χρονικό διάστημα- στον Απόλλωνα Πατρών, ενώ ακόμη έχει δουλέψει στον Έσπερο και στο Περιστέρι.

Από το 2008 συνεργάζεται με τον ΠαναγιώτηΓιαννάκη στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας μάλιστα στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

Παράλληλα έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Εφήβων και στη Νέων. Το 2005 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων με την πολύ καλή φουρνιά των «84 και 85».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software