Ο Μ. Μπονιτσιόλι ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο

boniciolli.jpg Ο Ματέο Μπονιτσιόλι θα είναι ο τέταρτος ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2009" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στις 3-5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Ο Ιταλός τεχνκός θα μιλήσει στους Έλληνες προπονητές ως... κυπελλούχος Ευρώπης, καθώς κατέκτησε το Eurochallenge με την Βίρτους Μπολόνια.
boniciolli_megali.jpg Ο Ματέο Μπονιτσιόλι θα είναι ο τέταρτος ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2009" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στις 3-5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Ο Ιταλός τεχνκός θα μιλήσει στους Έλληνες προπονητές ως... κυπελλούχος Ευρώπης, καθώς κατέκτησε το Eurochallenge με την Βίρτους Μπολόνια.

Οι άλλοι ομιλητές θα είναι ο Λόρενς Φρανκ των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, ο Τσάβι Πασκουάλ της Μπαρτσελόνα κι ο Σούλης Μαρκόπουλος του Αμαρουσίου.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στην Τεργέστη το 1972 κι έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα ως βοηθός του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς στη Στεφανέλ. Η πρώτη του εμπειρία ως head coach ήταν τη σεζόν 1999-2000 όταν οδήγησε την Ούντινε στην "Lega A". Την επόμενη χρονιά βοήθησε τους νεοφώτιστους να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική σεζόν με συμμετοχή στα πλέι-οφ του ιταλικού πρωταθλήματος. |

Την περίοδο 2001-2002 "μετακόμισε" στη Φορτιτούντο Μπολόνια. Την πρώτη του χρονιά πήρε μέρος στους τελικούς των πλέι-οφ ενώ την επόμενη αποχώρησε αποχώρησε στα μέσα τη περιόδου.

Τη σεζόν 2003-2004 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μεσίνα, για να ακολουθήσει το πέρασμα του από την Τεράμο. Τη διετία 2006-2008 δούλεψε στην Αβελίνο, σημειώνοντας μάλιστα τεράστια επιτυχία, εξασφαλίζοντας το 2008 το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Η ευρωπαϊκή του καταξίωση δεν ήρθε, όμως, μέσω της Αβελίνο καθώς αποχώρησε το καλοκαίρι για να αναλάβει την Βίρτους Μπολόνια με την οποία κατέκτησε το EuroChallenge. Στο πρωτάθλημα οι "Μπολονέζοι" συμμετείχαν στα πλέι-οφ, όπου αποκλείστηκαν από τη Μπενετόν Τρεβίζο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software