Όλοι στον Βύρωνα

01_thumb.JPGΜετράμε αντίστροφα για το "ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 2009"! Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 16.00 ο Θανάσης Παπαχατζής θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία του σεμιναρίου με βασικό θέμα την πάσα. Το ενδιαφέρον των συναδέλφων προπονητών είναι μεγάλο, όμως, ο ΣΕΠΚ νοιώθει την υποχρέωση να απευθύνει μία ακόμα πρόσκληση σε όλα τα μέλη του αφού η σημασία και οι γνώσεις που θα μεταφερθούν από τους τέσσερις ομιλητές (Ματέο, Τζίκιτς, Παπαχατζής, Μανουσέλης) θα αποτελέσουν εφόδιο για προπονητές ομάδων όλων των κατηγοριών.

01.JPGΜετράμε αντίστροφα για το "ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 2009"! Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 16.00 ο Θανάσης Παπαχατζής θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία του σεμιναρίου με βασικό θέμα την πάσα. Το ενδιαφέρον των συναδέλφων προπονητών είναι μεγάλο, όμως, ο ΣΕΠΚ νοιώθει την υποχρέωση να απευθύνει μία ακόμα πρόσκληση σε όλα τα μέλη του αφού η σημασία και οι γνώσεις που θα μεταφερθούν από τους τέσσερις ομιλητές (Ματέο, Τζίκιτς, Παπαχατζής, Μανουσέλης) θα αποτελέσουν εφόδιο για προπονητές ομάδων όλων των κατηγοριών.

Το σεμινάριο μπορεί να φέρει τον τίτλο: "ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ", ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν σε ανάλογα σεμινάρια οι πληροφορίες και οι εφαρμογές που διδάσκονται μπορούν να χρησιμεύσουν στην ευρύτερη γκάμα της προπονητικής στο μπάσκετ. Μέθοδοι ατομικής βελτίωσης αθλητών, ομαδικές τακτικές και άλλα μυστικά της καλαθοσφαίρισης που βρίσκουν εφαρμογές στο ανδρικό και στο γυναικείο μπάσκετ σε παιδικοεφηβικά τμήματα, αλλά και σε κορασίδες - νεάνιδες.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μπάσκετ είναι πάντα και παντού το ίδιο. Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας και ελπίζουμε καθένας από σας να βοηθηθεί ανάλογα!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software