Ξεκίνησε το «ΑΘΗΝΑ 2009»

120609am_sepk_papaxatzis_02.jpg Πάνω από 200 προπονητές βρέθηκαν στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα για να παρακολουθήσουν την πρώτη μέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου Νεαρών Παικτών «ΑΘΗΝΑ 2009». Ο Θανάσης Παπαχατζής ξεκίνησε το σεμινάριο με μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία η οποία είχε να κάνει με όλα τα είδη της πάσας.

120609am_sepk_papaxatzis_01.jpg Πάνω από 200 προπονητές βρέθηκαν στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα για να παρακολουθήσουν την πρώτη μέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου Νεαρών Παικτών «ΑΘΗΝΑ 2009». Ο Θανάσης Παπαχατζής ξεκίνησε το σεμινάριο με μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία η οποία είχε να κάνει με όλα τα είδη της πάσας.
Ασκήσεις με όλες τις παραλλαγές της πάσας, τις βασικές αρχές, αλλά και πιο εξιδικευμένες προεκτάσεις για baseball pass και συδυασμούς πασών, καθώς και συγχρονισμό της ομάδας στο να επικοινωνεί μέσα στο παρκέ.
Ο έμπειρος τεχνικός καθήλωσε, αφού παρουσίασε ένα πρωτοποριακό ασκησιολόγιο, που μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα από τις Ακαδημίες ως και σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα.
120609am_sepk_papaxatzis_02.jpg Την ομιλία του Θανάση Παπαχατζή, παρακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι ομιλητές του σεμιναρίου, αφού ο Αλεκσάνταρ Τζίκιτς, ο Τζους Ματέο και ο Μάνος Μανουσέλης έφτασαν από το νωρίς στο κλειστό της Εργάνης.
Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε δωρεάν στο: www.newsports.eu
Στο link: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software