Η πρώτη μέρα έκλεισε με Τζίκιτς

120609am_sepk_tzikits_02.jpg
Έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ανάλυση της προσωπικής άμυνας έδωσε ο Αλεκσάνταρ Τζίκιτς στην τελευταία ομιλία της πρώτης μέρας του σεμιναρίου "ΑΘΗΝΑ 2009". Ο Σέρβος προπονητής, αναφέρθηκε διεξοδικά στο τι πρέπει να προσέχει ένας προπονητής όταν διδάσκει άμυνα στην ομάδα του, ενώ χαριτολογόντας υπογράμμισε ότι η άμυνα τις περισσότερες φορές ευθύνεται όταν χάνει ένας προπονητής τη δουλειά του.
120609am_sepk_tzikits_01.jpg

Έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ανάλυση της προσωπικής άμυνας έδωσε ο Αλεκσάνταρ Τζίκιτς στην τελευταία ομιλία της πρώτης μέρας του σεμιναρίου "ΑΘΗΝΑ 2009". Ο Σέρβος προπονητής, αναφέρθηκε διεξοδικά στο τι πρέπει να προσέχει ένας προπονητής όταν διδάσκει άμυνα στην ομάδα του, ενώ χαριτολογώντας υπογράμμισε ότι η άμυνα τις περισσότερες φορές ευθύνεται όταν χάνει ένας προπονητής τη δουλειά του.

Για τον κόουτς Τζίκιτς η λεπτομέρεια είναι αυτή που καθιστά έναν παίκτη από καλό αμυντικό σε εκπληκτικό αμυντικό και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να χτιστεί μόνο μέσα από την προπόνηση και την καθημερινή επανάληψη. Ο πρώην προπονητής της Ολίμπιας Λιουμπλιάνας ανέφερε και χαρακτηριστικά παραδείγματα διάσημων αμυντικών παικτών, αναλύοντας τεχνικές και χαρακτηριστικά.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software