Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "Αθήνα 2009"

vironas_mikri.jpg Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 11ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης το περασμένο τριήμερο (12-14 Ιουνίου) στο κλειστό "Εργάνης". Στο "Αθήνα 2009" που σφραγίστηκε με τις βραβεύσεις των ξένων ομιλιτών (Τζίκιτς, Ματέο), αλλά και του δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά, σημειώθηκε ενυπωσιακή προσέλευση προπονητών, ενώ το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τις 3-4-5- Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη για το Διεθνές Σεμινάριο.
vironas.jpg Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 11ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης το περασμένο τριήμερο (12-14 Ιουνίου) στο κλειστό "Εργάνης".

Στο "Αθήνα 2009" που σφραγίστηκε με τις βραβεύσεις των ξένων ομιλιτών (Τζίκιτς, Ματέο), αλλά και του δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά, σημειώθηκε ενυπωσιακή προσέλευση προπονητών, ενώ το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τις 3-4-5- Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη για το Διεθνές Σεμινάριο.

Οι ομιλητές (Θανάσης Παπαχατζής, Μάνος Μανουσέλης, Αλεξάντερ Τζίκιτς και Τσους Ματέο) αφού καταχειροκροτήθηκαν, δέχτηκαν ερωτήσεις από μέλη του ακροατηρίου και συζήτησαν πάνω στα θέματα που ανέλυσαν.

Ο Σέρβος Αλεξάντερ Τζίκιτς κι ο Ισπανός Τσους Ματέο ευχαρίστησαν τον ΣΕΠΚ για την πρόσκληση και τους προποντηές που έδωσαν το παρών στο σεμινάριο. "Να μην είστε απόλυτοι, να μην είστε σκληροί με τους παίκετς, ειδικά με τους νεαρούς γιατί περιμένουν πολλά από σας" ήταν τα λόγια του Ματέο που τιμήθηκε από τον Αλέκο Δάγλα.

"Οι νεαροί παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται στον προπονητή, αλλά στις ανδρικές ομάδες ο προπονητές πρέπει να προσαρμόζεται στους παίκτες" ήταν η συμβουλή του Τζίκιτς, που βραβεύτηκε για την παρουσία του από τον Β' Αντιπρόεδρο του ΣΕΠΚ, Γιώργο Καλαφατάκη. Τέλος ο ΣΕΠΚ τίμησε και τον δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά δια χειρός του ταμία του Συνδέσμου, Σωκράτη Ηλιάδη.

vironas2.jpg

vironas3.jpg





















Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε δωρεάν στο: www.newsports.eu
Στο link: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software