Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το "Θεσσαλονίκη 2009"

mikron_vronas_mikri.jpg Ολοκληρώνονται την Παρασκευή (26/6) οι εγγραφές για το Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη στις 3-4-5 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ως αύριο να πάρουν μέρος στο πρώτο μέρος των εγγραφών, ώστε να βοηθήσουν τη διαδικασία, αλλά και να οφειληθούν οικονομικά. Έτοιμο το DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου Νεαρών Παικτών.
mikron_vrionas.jpg Ολοκληρώνονται την Παρασκευή (26/6) οι εγγραφές για το Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη στις 3-4-5 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ως αύριο να πάρουν μέρος στο πρώτο μέρος των εγγραφών, ώστε να βοηθήσουν τη διαδικασία, αλλά και να οφειληθούν οικονομικά.

Το δεύτερο μέρος των εγγραφών θα ξεκινήσει από το Σάββατο και θα συνεχιστεί ως την τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου. Μόνο που οι εκπρόθεσμες εγγραφές θα κοστίσουν 90 ευρώ για τα μέλη (αντί για 70 ευρώ ως τις 26/6) και 180 ευρώ για τα μη μέλη και τους αλλοδαπούς προπονητές (αντί για τα 140 ευρώ ως τις 26/6).

Ήδη έχει σημειωθεί έντονη κινητικότητα και έχουν γίνει αρκετές εγγραφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την Πέμπτη πάνω από 12 Κύπριοι προπονητές υπέβαλαν τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Σεμινάριο.

Ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι το DVD του 11ου Διεθνούς Σεμιναρίου Νεαρών Παικτών που διεξήχθη στις 12-13-14 Ιουνίου στον Βύρωνα είναι έτοιμο προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου (Λεωφ. Συγγρού 230, Καλλιθέα).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software