Γιαννάκης: "Στη μνήμη του Γιώργου..."

giannakis_xaire_saloni.jpg Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, προσκαλεί τα μέλη να δώσουν δυναμικό παρών στο Διεθνές Σεμινάριο, που θα διοργανωθεί στις 3-4-5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ("Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη"), θα έχει για ομιλητές τους Λόρενς Φρανκ, Τσάβι Πασκουάλ, Ματέο Μπονιτσιόλι και Σούλη Μαρκόπουλο και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα.
giannakis_xaire_saloni_megali.jpg Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, προσκαλεί τα μέλη να δώσουν δυναμικό παρών στο Διεθνές Σεμινάριο, που θα διοργανωθεί στις 3-4-5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ("Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη") και θα έχει για ομιλητές τους Λόρενς Φρανκ, Τσάβι Πασκουάλ, Ματέο Μπονιτσιόλι και Σούλη Μαρκόπουλο και το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Παναγιώτη Γιαννάκη:

"Το φετινό καλοκαίρι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο Διεθνές Σεμινάριο σπουδαίους προπονητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Μπορεί να λέμε ότι το μπάσκετ είναι ένα, από το μίνι και τις τοπικές κατηγορίες, ως την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, υπάρχουν, ωστόσο, διαφορετικές προσεγγίσεις, φιλοσοφίες απόψεις και τρόποι διδασκαλία, για αυτό κι η δουλειά του προπονητή είναι τόσο συναρπαστική.

Φέτος ο Λόρενς Φρανκ θα μιλήσει για το παιχνίδι που παίζεται στην Αμερική, ο Τσάβι Πασκουάλ, πρωταθλητής Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, για τον τρόπο που δουλεύουν σε μια ομάδα της ACB και της Ευρωλίγκα, ο Ματέο Μπονιτσιόλι για το ιδιαίτερο στυλ του ιταλικού μπάσκετ κι ο Σούλης Μαρκόπουλος θα αναλύσει δεδομένα από την «σκληροτράχηλη» ελληνική Α1.

Το φετινό σεμινάριο που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερη σημασία για τους ανθρώπους του μπάσκετ, καθώς είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα, που έφυγε άδοξα από τη ζωή το 2005, αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ..."

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software