Αρχίζει το "Θεσσαλονίκη 2009"

frank_mikri.jpg Όλα ειναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009", που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στις 3-4-5 Ιουλίου, εις μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα. Σε αυτό θα διδάξουν οι Λόρενς Φρανκ, Τσάβι Πασκουάλ, Ματέο Μπονιτσιόλι και Σούλης Μαρκόπουλος. Οι ομιλητές και το προεδρείο του ΣΕΠΚ θα παραχωρήσουν  το Σάββατο στις 14.00 (στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) συνέντευξη Τύπου.
frank_megali.jpg Όλα ειναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009", που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στις 3-4-5 Ιουλίου, εις μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα. Σε αυτό θα διδάξουν οι Λόρενς Φρανκ, Τσάβι Πασκουάλ, Ματέο Μπονιτσιόλι και Σούλης Μαρκόπουλος.

Το Σεμινάριο ξεκινά την Παρασκευή στις 16.00. Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ για τις πληροφορίες και εδώ για τα βιογραφικά.

Οι ομιλητές και το προεδρείο του ΣΕΠΚ θα παραχωρήσουν το Σάββατο στις 14.00 (στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) συνέντευξη Τύπου, στην οποία οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να τους υποβάλλουν ερωτήσεις. Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου οι ομιλητές θα βρίσκονται για 35 λεπτά στη διάθεση των δημοσιογράφων για συνεντεύξεις.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software