Ξεκίνησε το "Θεσσαλονίκη 2009"

clinic_salonica2009.jpg Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009», που διοργανώνει στα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη» ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εις μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα.
clinic_salonica_proti.jpg

















Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009», που διοργανώνει στα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη» ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εις μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί πρώην συμπαίκτες ή πρώην παίκτες του Γιώργου Γιαννακούλα ζήτησαν να πάρουν μέρος στην ομάδα επίδειξης.

Το Σεμινάριο που ξεκίνησε την Παρασκευή και θα συνεχιστεί τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή ξεκίνησε με το χαιρετισμό του αντιπροέδρου του ΣΕΠΚ, Θεόδωρου Ροδόπουλου, ο οποίος προσφώνησε τους ομιλητές και ζήτησε από τους νέους προπονητές «να αγκαλιάσουν περισσότερο το Σύνδεσμο γιατί σε αυτούς ανήκει».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Νίκος Κεραμέας, που εκπροσώπησε τους «οικοδεσπότες» (εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) λέγοντας: «Εκτός από τα Εκπαιδευτήρια υπάρχει κι ο αθλητικός σύλλογος, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά -ειδικά στις μικρές ηλικίες- παράγοντας καλούς αθλητές και μαθητές. Γενικότερα τα Εκπαιδευτήρια προσπαθούν να συμβάλουν στην πρόοδο του μπάσκετ, για αυτό και δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του ΣΕΠΚ.

Εύχομαι οι τρεις ημέρες του σεμιναρίου να αποδειχτούν ωφέλιμες. Πρέπει να ακούσουμε όλοι μας με προσοχή τις εισηγήσεις των προπονητών. Να υπενθυμίσω ότι το Σεμινάριο γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα. Πολλά παιδιά από την ομάδα επίδειξης υπήρξαν συμπαίκτες ή δικά του παιδιά. Ήταν ένας από τους καλύτερους μας φίλους. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που βοηθούν στη διεξαγωγή του Σεμιναρίου».

Ακολούθως πήρε το λόγο ο στενός του φίλος, Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΕΠΚ που αφιερώνει το Σεμινάριο στη μνήμη του Γιώργου. Ήταν ενεργό μέλος του Συνδέσμου και πάντα έπαιρνε μέρος στα σεμινάρια. Είχε αφοσίωση στο μπάσκετ. Ας τον θυμόμαστε έτσι. Μακάρι να αποτελεί παράδειγμα για όλους, ώστε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι και προπονητές».

Πριν την πρώτη ομιλία, αυτή του Σούλη Μαρκόπουλου, που ανέλυσε την επίθεση "Diamond" και τις επιλογές που προκύπτουν απο αυτή, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Γιαννακούλα.

Στη δεύτερη ομιλία ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την "αμυντική φιλοσοφία μετά από scouting", ενώ στην τρίτη ομιλία της ημέρας ο Λόρενς Φρανκ ανέλυσε το "Transition".

clinic_salonica2.jpg

















clinic_salonica3.jpg


















clinic_salonica4.jpg

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software