Το "motion" του Μπονιτσιόλι

boniciolli_2_mikri.jpg Ο Ματέο Μπονιτσιόλι πήρε τη σκυτάλη από τον Λόρενς Φρανκ, πραγματοποιώντας τη δεύτερη ομιλία της δεύτερης ημέρας του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.
boniciolli_2.jpg Ο Ματέο Μπονιτσιόλι πήρε τη σκυτάλη από τον Λόρενς Φρανκ, πραγματοποιώντας τη δεύτερη ομιλία της δεύτερης ημέρας του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Ο Ιταλός προπονητής, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές με την Αβελίνο και τη Βίρτους Μπολόνια, μίλησε για την επίθεση «Motion», που χρησιμοποίησε και στις δύο ομάδες.

Ο Ματέο Μπονιτσιόλι χρησιμοποίησε αρκετές ασκήσεις και αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες (αλλά και παραδείγματα από τις ομάδες του) και αρκετές επιλογές που έχουν οι παίκτες σε ένα παιχνίδι με πολλή κίνηση, που δίνει την ελευθερία στους παίκτες να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν.

Ουσιαστικά η πρώτη ομιλία του Ιταλού προπονητή ήταν η εισαγωγή στο «Motion». Την Κυριακή αναμένεται να μιλήσει για την κίνηση με πέντε παίκτες, ολοκληρώνοντας τις ομιλίες του.

Η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου ολοκληρώνεται με τον Λόρενς Φρανκ και το «Pick-n-roll».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software