Φρανκ: "Εκτιμούμε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ"

frank_giannakis_mikri.jpg Με μια ακόμη ομιλία του Λόρενς Φρανκ ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009" το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (3-5 Ιουλίου) στα "Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη". Τον προπονητή των Νιου Τζέρσεϊ Νετς βράβευσε μετά το τέλος του "Pick n Roll" ο πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης.

frank_giannakis_megali.jpg Με μια ακόμη ομιλία του Λόρενς Φρανκ ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009" το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (3-5 Ιουλίου) στα "Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη".

Ο Αμερικάνος coach αναφέρθηκε στο "Pick n Roll" μιλώντας τόσο για την επίθεση, όσο και την άμυνα. Ανέλυσε με τον ιδιαίτερο τρόπο του διάφορες περιπτώσεις σκριν στη μπάλα, που συναντά κανείς στο ΝΒΑ, σχολιάζοντας τα "συν", τα "πλην", παραλλαγές και πολλές φορές την αντιμετώπιση.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε και κάνατε υπομονή ακούγοντας με. Ήταν τιμή μου που βρέθηκα εδώ. Πέρασα πολύ ωραία. Στην Αμερική εκτιμούμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ κι αν δείτε τους Νετς, θα δείτε αρκετά πράγματα από την Ευρώπη" ήταν τα λόγια του.

Τον προπονητή των Νιου Τζέρσεϊ Νετς βράβευσε μετά το τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software