Η τρίτη ημέρα του "Θεσσαλονίκη 2009"

bonic_kalafas.jpg Η τρίτη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009» ξεκίνησε με τη δεύτερη ομιλία του Ματέο Μπονιτσιόλι, ο οποίος ολοκλήρωσε το κεφάλαιο «Motion» το οποίο είχε ξεκινήσει το Σάββατο. Ο Ιταλός τεχνικός που ευχαρίστησε το κοινό για την προσοχή του, βραβεύτηκε από τον Β' Αντιπρόεδρο του ΣΕΠΚ, Γιώργος Καλαφατάκης.
bonic_kalafas_megali.jpg Η τρίτη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009» ξεκίνησε με τη δεύτερη ομιλία του Ματέο Μπονιτσιόλι, ο οποίος ολοκλήρωσε το κεφάλαιο «Motion» το οποίο είχε ξεκινήσει το Σάββατο.

Ο Ιταλός τεχνικός εμβάθυνε σε λεπτομέρειες σε ότι αφορά ένα επιθετικό παιχνίδι με πολύ κίνηση και πολλές επιλογές. Ο πρώην προπονητής της Βίρτους Μπολόνια συνέχισε από εκεί που είχε μείνει το Σάββατο (από τους τέσσερις παίκτες), ολοκληρώνοντας το παιχνίδι «motion» το οποίο χρησιμοποίησε τόσο στους «Μπολονέζους», όσο και στην Αβελίνο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε σε ορισμένες παραλλαγές των αρχικών επιλογών, που προσανατολίζονται σε κατευθυνόμενη επίθεση για συγκεκριμένους παίκτες και συγκεκριμένους στόχους.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ελπίζω να βοήθησα με τον τρόπο, δίνοντας λεπτομέρειες» είπε μετά το τέλος της ομιλίας του ο Ματέο Μπονιτσιόλι, που βραβεύτηκε από τον Β' Αντιπρόεδρο του ΣΕΠΚ. Γιώργο Καλαφατάκη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software