Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "Θεσσαλονίκη 2009"

pas_mikri.jpg Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2009» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το οποίο παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

geniki_salonica2009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2009» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το οποίο παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην πλειοψηφία τους οι προπονητές που βρέθηκαν στο ακροατήριο ήταν μέλη του Συνδέσμου, αν και στις εξέδρες του Μαντουλίδη βρέθηκαν αρκετοί προπονητές από την Κύπρο, ενώ υπήρχαν επισκέψεις από τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία.

Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του Σούλη Μαρκόπουλου (παγίδα στο low post) και του Τσάβι Πασκουάλ (από τον αιφνιδιασμό στην οργανωμένη επίθεση). Ακολούθησαν οι βραβεύσεις κι η απονομή των διπλωμάτων.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τίμησε τον Σούλη Μαρκόπουλο κι ο Παρασκευάς Μουρατίδης βράβευσε τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε: «Ήταν ευχαρίστηση μου να βρεθώ εδώ. Είμαι περήφανος που παρακολουθεί τόσος κόσμος το σεμινάριο. Σας ευχαριστώ όλους».
Ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου, βράβευσε τον Νίκο Κεραμέα για την άψογη συνεργασία που είχε ο ΣΕΠΚ με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στην διεξαγωγή του Σεμιναρίου.
*Για φωτογραφίες από το Σεμινάριο επισκεφτείτε το motionteam.gr pascual_mouratidis.jpg


















alexandris_soulis.jpg

















kerameas_bolato.jpg

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software