Διεθνές Σεμινάριο στο ACS υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ

acs_clinic.mikri.jpg Ένα ακόμη Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Ο λόγος για τον 1ο Διεθνές Σεμινάριο που θα διοργανώσει το Αμερικάνικο κολέγιο ACS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στις 2-3-4 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή καταξιωμένων προπονητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα.

acs_clinic.jpg Ένα ακόμη Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Ο λόγος για τον 1ο Διεθνές Σεμινάριο που θα διοργανώσει το Αμερικάνικο κολέγιο ACS στις 2-3-4 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή καταξιωμένων προπονητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα.

Το Σεμινάριο θα απευθύνεται σε προπονητές και φοιτητές οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης έχοντας την ευκαιρία να διδαχούν από καταξιωμένους προπονητές. Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο χωρητικότητας 300 θέσεων (το πρακτικό μέρος) και στο θέατρο του Σχολείου χωρητικότητας 500 θέσεων (το θεωρητικό μέρος).

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ, όπως προβλέπει ο κανονισμός προπονητών καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα οι παράγραφοι 2,3 του Άρθρου 10 (Επιμόρφωση Προπονητών):

Οι ομιλητές:


Σέριλ Μπένετ: Θεωρείται μια από τις πρωτοπόρες προπονήτριες του κολεγιακού μπάσκετ με θητεία στο Σάουθγουεστ Μιζούρι Στέιτ και στο Μίσιγκαν. Θεωρείται σπεσιαλίστρια της άμυνας.

Τζον Μαργαρίτης: Τις τελευταίες 5 σεζόν κάθεται στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανεπιστημίου Καλιφόρνια στο Ρίβερσαϊντ, έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες όπως την πρόκριση της ομάδας (δύο φορές) στο τελικό τουρνουά NCAA. Το 2006 ανακηρύχθηκε  "προπονητής της χρονιάς" στην περιφέρεια Big West.

Μάικ Έιντρας: Τα τελευταία εννέα χρόνια έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες εντός κι εκτός γηπέδου στο προπονητικό πρόγραμμα του Νόρθερν Αριζόνα. Είναι ο 2ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του σχολείου.

Δρ. Αναστάσιος Καμπουράκης: Έχει συνδυάσει την προπονητική (Ανατόλια, παιδικοεφηβικά τμήματα Άρη, εθνικές ομάδες Κορασίδων/Νεανίδων, κολέγιο Ιντιάνα) με τη δικηγορία και θεωρείται εξπέρ στα ζητήματα που αφορούν το αθλητικό δίκαιο.

Κώστας Μίσσας: Ο "Στρατηγός" του ελληνικού μπάσκετ έχει μεγάλη θητεία στους πάγκους της Α1. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ομοσπονδιακός προπονητής έχοντας συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες του γυναικείου μπάσκετ κι όχι μόνο. Το περασμένο καλοκαίρι οδήγησε τις Γυναίκες στην 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (και στην παρθενική πρόκριση στο Παγκόσμιο) και τους Εφήβους στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρόδου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software