Ξεκινά το 1ο Διεθνές Σεμινάριο στο ACS

burnett.jpg Όλα είναι έτοιμα για το 1ο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει -υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ- το Αμερικάνικο Κολέγιο ACS στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Χαλάνδρι (Σχολές Αμερικάνικης Παροικίας Αθηνών - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Αγ. Παρασκευής 129). Πρώτη ομιλίτρια θα είναι η Σέριλ Μπαρνέτ, που θα μιλήσει για την "πιεστική άμυνα στα 4/4 του γηπέδου".
burnett.jpg Όλα είναι έτοιμα για το 1ο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει -υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ- το Αμερικάνικο Κολέγιο ACS στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Χαλάνδρι. Πρώτη ομιλίτρια θα είναι η Σέριλ Μπαρνέτ, που θα μιλήσει για την "πιεστική άμυνα στα 4/4 του γηπέδου".

Την πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου θα μιλήσει ακόμη ο Μάικ Έιντρας (επίθεση Motion: 4 out - 1 in και άμυνα mtm στο μισό γήπεδο), ο Κώστας Μίσσας (επιθετικές συνεργασίες 2&3 παικτών σε σχέση με την κίνηση της μπάλας) κι ο Τζον Μαργαρίτης που θα αναφερθεί στην επίθεση εναντίον ζώνης match-up.

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ο πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης.

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου. Πατήστε εδώ για τις πληροφορίες κι εδώ για τα βιογραφικά των ομιλητών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software