Μπιτζάνης: "Η επιμόρφωση και η γνώση δεν σταματούν ποτέ"

Ο Γιώργος Μπιτζάνης είναι εκ των ομιλητών στο "Πύργος 2022" την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου "Γιώργος Βασιλακόπουλος". Ο έμπειρος τεχνικός, με μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες και το εξωτερικό, θα αναλύσει τη μεθοδολογία της ατομικής άμυνας (man to man) και την ημερήσια προπόνηση αγωνιστικής περιόδου. 

Την παραμονή της έναρξης του "Πύργος 2022" ο Γιώργος Μπιτζάνης μίλησε την ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

"Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΕΠΚ καθώς και όλους τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη δυνατότητα που μου δίνεται να διδάξω στο τοπικό σεμινάριο του Πούργου. Είναι ακόμη μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Συνδέσμου, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Θεωρώ ότι το "Πύργος 2022" είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες/συναδέλφους προπονητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε ενδιαφέροντα θέματα που πρόκειται να παρουσιαστούν. Η επιμόρφωση και η γνώση δεν σταματούν ποτέ, είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Όσον αφορά στα αντικείμενα πάνω στα οποία θα αναφερθώ, θα δοθεί έμφαση στη σωστή μεθοδολογία για την εκμάθηση και εμπέδωση της ατομικής άμυνας, όπως επίσης πλήρες προοδευτικό ασκησιολόγιο. Επίσης, θα δοθούν ασκήσεις και παραδείγματα μιας προπόνησης αγωνιστικής περιόδου για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν".

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software