Ο Τόλης Καρνέσης στο sepk.gr

tkarnesis.jpgΗ ιστορική Νήαρ Ηστ εξαργύρωσε την σταθερότητα της τη φετινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β' Εθνική, αλλά και το εισιτήριο της επιστροφής στην Α2. «Το όπλο μας ήταν η περιφέρεια» τόνισε στο sepk.gr ο προπονητής της ομάδας της Καισαριανής, Τόλης Καρνέσης.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με το σύλλογο, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Για αυτό κι έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται περήφανος. 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά και δείξαμε σταθερότητα. Ήμασταν πρώτοι από την αρχή ως το τέλος. Γενικά κάναμε το καλύτερο που περιμέναμε από αυτή την ομάδα» τόνισε. Το γεμάτο ρόστερ ήταν ένα από τα ατού της ομάδας. «Έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ειδικά τον πρώτο καιρό» εξήγησε.

«Το όπλα μας ήταν η περιφέρεια, όπου είχαμε δύο πολύ καλούς πλέι-μέικερ, δύο εξαιρετικά «2άρια» και σημαντική βοήθεια στο «3». Η ευτυχία ωστόσο ήταν ότι είχαμε ένα έμπειρο «5άρι», τον Γιώργο Παπουλίδη, που κάλυψε το περσινό μας κενό στη θέση του σέντερ» υπογράμμισε ο Τόλης Καρνέσης.

Όσο για τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής; «Υπήρχαν 7-8 σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό όχι τόσο από άποψη ποιότητας, αλλά αυτή του ανταγωνισμού. Ένα άλλο στοιχείο ήταν οι δυνατές έδρες με καλό και μπασκετικό κόσμο όπως ο Λαγκαδάς, η Δράμα, το Αίγιο, το Λαύριο...» δήλωσε ο προπονητής της Νήαρ Ηστ.

Μπροστά του βρίσκεται η πρόκληση της Α2 για την οποία τόνισε: «Είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερη ποιότητα. Παίζεται περισσότερο μπάσκετ. Δεν ξέρω όμως αν είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, γιατί φέτος είδαμε ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα, γιατί είναι η καλύτερη κατηγορία για αυτές τις ομάδες».


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software