Κυκλοφορεί το DVD το Τοπικού Σεμιναρίου στο Ηράκλειο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
irakleio_mikri Σε κυκλοφορία θα βρίσκεται από την Τρίτη το DVD του Τοπικού Σεμιναρίου που διοργάνωσε στο Ηράκλειο - στα πλαίσια του All Star Game - ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, με ομιλητές τους Πρίφτη και Λινάρδο, έχει γνωρίσει μεγάλη ζήτηση από τα μέλη του Συνδέσμου, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα που έχουν διεξαχθεί.
Ο Δημήτρης Πρίφτης στην πρώτη από τις δύο ομιλίες μίλησε για "επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες". Το θέμα χωρίστηκε σε δύο κομμάτια. Στο ένα ανέλυσε εις βάθος και με πολλές λεπτομέρειες το "hand-off". Αφού παρουσίασε εννέα διαφορετικά σενάρια μεταξύ δύο παικτών, παρουσίασε αρκετές επιλογές για εφαρμογή και εκμετάλλευση της συγκεκριμένης συνεργασία στα πέντε άτομα. Μάλιστα καταπιάστηκε με περιπτώσεις κι αντιμετωπίσεις απέναντι σε διαφορετικές άμυνες, παρουσιάζοντας με έναν ολοκληρωμένο τρόπο το συγκεκριμένο "κεφάλαιο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε αμυντικές συνεργασίες, χρησιμοποιώντας και πάλι παραδείγματα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις "μόδες" που επικρατούν στο μπάσκετ στα συγκεκριμένα αυτά κομμάτια.

Στη δεύτερη ομιλία ο Νίκος Λινάρδος αναφέρθηκε στην "προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική". Στην αρχή ο ασίσταντ κόουτς του Αμαρουσίου μίλησε για την ατομική προπόνηση ψηλού παίκτη, χρησιμοποιώντς πλούσιο ασκησιολόγιο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ακολούθως ενέταξε την εκμεταλλεύση του ψηλού παίκτη μέσα από την ομαδική προσπάθεια και την τακτική που ακολουθείται στους πέντε παίκτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το DVD από την Τρίτη στα γραφεία του Συνδέσμου. Η τιμή πώλησης για τα μέλη είναι 10 ευρώ, ενώ για τα μη μέλη είναι 20 ευρώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software