Επιτυχημένο το σεμινάριο της Δράμας

topiko_dramas_rodoΠόλο έλξης για αρκετούς προπονητές αποτέλεσε το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα το διήμερο 19-20 Μαΐου στη Δράμα. Όσοι topiko_dramas_kalafasβρέθηκαν στο κλειστό "Κραχτίδης" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες κορυφαίων Ελλήνων προπονητών όπως είναι οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Γιώργος Καλαφατάκης και Νίκος Γρηγοριάδης.

Την αυλαία άνοιξε το Σαββάτο ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην άμυνα στο pick n' roll. Στη συνέχεια της σκυτάλη πήρε ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος μίλησε στους προπονητές για το μπάσκετ στη σημερινή εποχή. Ο επίλογος της πρώτης ημέρας έπεσε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στην ατομική προπόνηση των περιφερειακών παικτών.

Η δεύτερη ημέρα άνοιξε με τον τεχνικό των Τιτάνων Δράμας, Νίκο Γρηγοριάδη να αναλύει την ¾ Zone press 1-3-1. Εν συνεχεία ο Σούλης Μαρκόπουλος μοιράστηκε κάποια πολύτιμα μυστικά πάνω στην ατομική προπόνηση ψηλών παικτών. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει την επίθεση εναντίον άμυνας ζώνης.grigoriadis_1

topiko_dramas_soulis


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software