Έτοιμο το DVD από το Σεμινάριο του Βόλου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
volos_mikri.jpg Ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι το Τοπικό Σεμινάριο του Βόλου (24-25 Απριλίου 2009) βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου (Λ. Συγγρού 230). Πρόκειται για ένα τριπλό DVD που περιλαμβάνει 7 ομιλίες από τους 5 προπονητές που δίδαξαν (Παπαχατζής, Πρίφτης, Κουρκούμπας, Κέλλης και Μυριτζής).
volos_megali.jpg Ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι το Τοπικό Σεμινάριο του Βόλου (24-25 Απριλίου 2009) βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου (Λ. Συγγρού 230). Πρόκειται για ένα τριπλό DVD -συνολική διάρκεια 8 ώρες και 45 λεπτά- που περιλαμβάνει 7 ομιλίες από τους 5 προπονητές που δίδαξαν (Παπαχατζής, Πρίφτης, Κουρκούμπας, Κέλλης και Μυριτζής).

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια που έχει διοργανώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, που περιείχε ομιλίες με εξαιρετικές ομιλίες και πλούσιο ασκησιολόγιο.

Συγκεκριμένα τα θέματα που αναλύονται είναι τα εξής: "Μεθοδολογία του σουτ" (Αντώνης Μυριτζής), "Αξιολόγηση φυσικών ικανοτήτων στην καλαθοσφαίριση" (Σπύρος Κέλλης), "Σχεδιασμός και διαχείριση Ακαδημίων καλαθοσφαίρισης" (Κώστας Κουρκούμπας), "Ατομική προπόνηση περιφερειακού παίκτη - μέρος Α και μέρος Β" (Θανάσης Παπαχατζής), "Ατομική άμυνα" και "Ομαδική επίθεση" (Δημήτρης Πρίφτης).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software