Έτοιμο το DVD του Θεσσαλονίκη 2009

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sem2009002.jpg To DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009» βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  σε Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 230, Καλλιθέα) και Θεσσαλονίκη (Εθν. Γυμναστήριο Μίκρας). Σε αυτό περιέχονται 9 ομιλίες συνολικής διάρκειας 11 ωρών από κορυφαίους προπονητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

 

Ήδη έχει εκφραστεί ιδιαίτερη ζήτηση για το συγκεκριμένο Σεμινάριο που διεξήχθη στις 3-5 Ιουλίου του 2009 στα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη», με τη συμμετοχή των Λόρενς Φρανκ, Ματέο Μπονιτσιόλι, Τσάβι Πασκουάλ και Σούλη Μαρκόπουλου.

sem2009001.jpg To DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2009» βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  σε Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 230, Καλλιθέα) και Θεσσαλονίκη (Εθν. Γυμναστήριο Μίκρας). Σε αυτό περιέχονται 9 ομιλίες συνολικής διάρκειας 11 ωρών από κορυφαίους προπονητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.
Ήδη έχει εκφραστεί ιδιαίτερη ζήτηση για το συγκεκριμένο Σεμινάριο που διεξήχθη στις 3-5 Ιουλίου του 2009 στα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη», με τη συμμετοχή των Λόρενς Φρανκ, Ματέο Μπονιτσιόλι, Τσάβι Πασκουάλ και Σούλη Μαρκόπουλου.
Ο προπονητής των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Λόρενς Φρανκ, μιλάει με το δικό του άκρως παραστατικό τρόπο για το «Transition», την «επίθεση back door» και το «Pick n Roll», χρησιμοποιώντας αρκετά παραδείγματα από το ΝΒΑ και τη δική του εμπειρία.
Ο πρωταθλητής Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, κέρδισε με την απλότητα και την αμεσότητα του το ακροατήρια, αναλύοντας την «αμυντική φιλοσοφία μετά το σκάουτινγκ» και την μετάβαση «από τον αιφνιδιασμό στην οργανωμένη επίθεση».
Ο Ματέο Μπονιτσιόλι αναπτύσσει σε δύο ομιλίες την επίθεση "Motion" που τη χρησιμοποίησε κατά κόρον τόσο στη Βίρτους Μπολόνια (με την οποία κέρδισε φέτος το FIBAEuroreChallenge) και στην Αβελίνο. Ο Ιταλός προπονητής κομμάτιασε τη διδασκαλία σε συνεργασίες δύο, τριών και τεσσάρων παικτών, πριν περάσει στην κίνηση των πέντε παικτών που περιέχει πολλές διαφορετικές επιλογές και παραλλαγές.
Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε με μεθοδικό και λεπτομερές τρόπο στην «επίθεση diamond» που χρησιμοποίησε πολύ στο Μαρούσι, αλλά και στην «παγίδα στο low-post».
Η κασετίνα με τα 5 DVD του Σεμιναρίου διατίθεται έναντι 30 ευρώ στα μέλη του Συνδέσμου και 60 ευρώ στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software