“Coach of the Year” ο Τιμποντό!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

thibodeau Οι Μπουλς αποτέλεσαν φέτος τη μεγάλη έκπληξη του ΝΒΑ, καθώς κατάφεραν σχεδόν από το... πουθενά να κερδίσουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ανατολή, έχοντας παράλληλα και το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρη τη λίγκα (62-20), κάτι που φέρει τη... σφραγίδα του Τομ Τιμποντό! Οι Μπουλς αποτέλεσαν φέτος τη μεγάλη έκπληξη του ΝΒΑ, καθώς κατάφεραν σχεδόν από το... πουθενά να κερδίσουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ανατολή, έχοντας παράλληλα και το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρη τη λίγκα (62-20), κάτι που φέρει τη... σφραγίδα του Τομ Τιμποντό!

Ο πρώην ασίσταντ των Σέλτικς εξαργύρωσε ιδανικά αυτή τη σπουδαία πορεία, κερδίζοντας τον τίτλο του "Coach of the Year". "Νιώθω κολακευμένος από το βραβείο, αλλά πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει περισσότερα από τη δική μου δουλειά αποκλειστικά.

Επιβεβαιώνει την καλή μας πορεία και την καλή λειτουργία της ομάδας συνολικά" δήλωσε ο τεχνικός των "ταύρων", που συγκέντρωσε 475 ψήφους στην ειδική ψηφοφορία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νταγκ Κόλινς των Σίξερς και στην τρίτη τον Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software