Συγχαρητήρια επιστολή σε Παναθηναϊκό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Sepk_logo Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για έκτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης και το ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε στην ΚΑΕ την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή... Sepk_logo Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για έκτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης και το ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε στην ΚΑΕ την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή...

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα για 6η φορά στην ιστορία του.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του (Δημήτρης Ιτούδης, Ανδρέας Πιστιόλης και Δημήτρης Πεγιούδης) έκαναν εξαιρετική δουλειά και χρειάζεται να τους αποδοθούν τα εύσημα για τον τρόπο που προετοίμασαν και κατεύθυναν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και συγκεκριμένα στα δύο κρίσιμα παιχνίδια της Βαρκελώνης.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τη διοίκηση και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που έφεραν ξανά τη χώρα μας στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ            ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software