«Έφυγε» ο Αλέκος Καρυπίδης

karypidismesaΘλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό και το Θρακιώτικο μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Αλέκου Καρυπίδη. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που πάντα έλαμπε με το ήθος του και υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του μπάσκετ.

Ο Αλέκος Καρυπίδης υπήρξε ένα εκλεκτό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Στη μακρά πορεία του στο μπάσκετ συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με του με το μπάσκετ της Κομοτηνής, καθώς ήταν επί χρόνια προπονητής στον ΓΑΣ Κομοτηνή και μάλιστα ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, της μοναδικής του νομού Ροδόπης που έχει παίξει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι.

Ο Αλέξανδρος Καρυπίδης ήταν Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, ενώ ήταν ο εμπνευστής της ιδέας για δημιουργία συλλόγου μπάσκετ του πανεπιστημίου. Μάλιστα, στη φετινή παρθενική χρονιά αυτής της ομάδας, βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software