06/05/2006 - Τοπικό Σεμινάριο Ρόδου 2006

ΟΠΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΟΔΟΥ 2006

 

Το απόγευμα του Σαββάτου 6/5 και το πρωινό της Κυριακής 7/5 οι προπονητές της Δωδεκανήσου και όχι μόνο παρακολούθησαν το 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο μπάσκετ με βασικούς ομιλητές τους Θόδωρο Ροδόπουλο, Ηλία Ζούρο και Γιώργο Ζευγώλη, το οποίο διοργάνωσε ο ΔΟΑΝ Ιαλυσού σε συνεργασία φυσικά με τον ΣΕΠΚ, την ΕΟΚ και την ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου.


Οι τρεις προπονητές μοιράστηκαν με τους συναδέλφους τους αρκετά από τα «μυστικά» τους με τα οποία κοουτσάρουν εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Ροδόπουλος μίλησε για την άμυνα press και το transition, ο Ηλίας Ζούρος για τις ειδικές καταστάσεις και την επίθεση στο pick ‘n’ roll και ο Γιώργος Ζευγώλης για την επίθεση man to man και την άμυνα στο pick ‘n’ roll, δεχόμενοι αρκετές ερωτήσεις.


Οι προπονητές Εξήντα εφτά ήταν οι συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων προπονητές από την Κω αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το «παρών» έδωσαν προπονητές, γυμναστές, αθλητές και αθλήτριες, αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Δωδ/σου, ο προπονητής των μικτών ομάδων Δωδεκανήσου, το τεχνικό τιμ του Κολοσσού, παράγοντες συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός Κώστα Κωσταρίδη.


Οι απονομές

Από μία εκδήλωση δεν μπορούσαν να λείψουν και τιμητικές απονομές στους προσκεκλημένους. Ο ΣΕΠΚ φρόντισε να ετοιμάσει τέσσερα καλαίσθητα τρόπαια για τους τρεις προπονητές που δίδαξαν στο σεμινάριο και για τον Δήμαρχο Ιαλυσού Στέργο Στάγκα ο οποίος στέκεται πάντοτε αρωγός σε σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά έδωσε κανονικά το «παρών» στο σεμινάριο.

Κατά τη 2η μέρα της διοργάνωσης και λίγο πριν τη λήξη, έγιναν οι απονομές. Ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης παρέδωσε το τρόπαιο στον Ηλία Ζούρο και εν συνεχεία η αντιδήμαρχος Ιαλυσού και επίκουρος Δημάρχου κ. Στεργία Σκούλουπα (είναι επίσης υπεύθυνη Πολιτισμού – Αθλητισμού) στους Θόδωρο Ροδόπουλο, Γιώργο Ζευγώλη.

Δόθηκαν επίσης τιμητικές πλακέτες από το Δήμο Ιαλυσού στους τρεις επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και στους Αλέκο Δάγλα, Σωκράτη Ηλιάδη αλλά και στον Παναγιώτη Γιαννάκη που βέβαια δεν ήταν παρών.

Τέλος, ο ΣΕΠΚ παρέδωσε δια χειρός κ. Ηλιάδη τιμητική πλακέτα και στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Γιώργο Χατζηκαλημέρη.


Μετά το τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι παραβρισκόμενοι παρέλαβαν διπλώματα συμμετοχής μαζί με ένα βιβλίο του Δήμου Ιαλυσού για την ιστορία της Ακροπόλεως Φιλερήμου.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης φρόντισαν να είναι τα πάντα στην εντέλεια και να μην ζηλέψει τίποτα το τοπικό σεμινάριο από άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Δούλεψαν πάνω σε όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες με τον «ιθύνοντα νου» Γιώργο Χατζηκαλημέρη να καλύπτει όλες τις ανάγκες των συμμετεχόντων.


ΤΟΠΟΣ: ΡΟΔΟΣ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ

ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ: 06/05/2006 - 07/05/2006

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ε.Ο.Κ. - Σ.Ε.Π.Κ. - Δ.Ο.Α.Ν. ΔΗΜΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΖΕΥΓΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software