10/03/2006 - Τοπικό Σεμινάριο Αρκαλοχωρίου 2006

1ο ΤΟΠΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ 10 & 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου 2006 διεξήχθη στην πόλη του Αρκαλοχωρίου το 1ο Τοπικό Σεμινάριο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή προπονητών απ΄ όλη την Κρήτη. Τις εγασίες του σεμιναρίου παρακολούθησαν συνολικά 65 προπονητές από όλο το νησί.

Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο Σ.Ε.Π.Κ. και συνδιοργανωτές ο Ο.Φ.Α. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχίας Ηρακλείου με συμμετοχή του Νομάρχη κ. Σαρρή Δημήτρη και του Δημάρχου Αρκαλοχωρίου κ. Χαράλαμπου Γιαννόπουλου. Παραβρέθηκαν επίσης, ο κ. Σωκράτης Ηλιάδης για τον Σ.Ε.Π.Κ., ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Γεώργιος Χαλαμπαλάκης, οι ομιλητές-προπονητές κ. Πετρόπουλος , κ. Μανουσέλης, κ. Μάγειρας και η οργανωτική επιτροπή.

Την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Αρκαλοχωρίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ρολάκης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο έφορος του Ο.Φ.Α. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», κ. Φουκαράκης Ηρακλής.

Το 1ο Τοπικό Σεμινάριο Προπονητών που διεξήχθη στο Αρκαλοχώρι στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δίδαξαν προπονητές με πολύ μεγάλη και αναγνωρισμένη αξία και τα θέματα που ανέλυσαν ήταν πολύ σημαντικά για όλους όσους το παρακολούθησαν. Επόμενο ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα, για τη διοργάνωση του 2ου Τοπικού Σεμιναρίου Αρκαλοχωρίου, ελπίζοντας με την ίδια επιτυχία.

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software