13/05/2006 - Τοπικό Σεμινάριο Κορίνθου 2006

ΟΠΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2006


Μεγάλο ενδιαφέρον στο σεμινάριο προπονητών της Κορίνθου


Στην Κόρινθο χτύπησε η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου, αφού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΚ.


Για μία ακόμα φορά η Πελοπόννησος αποδείχθηκε άξια «Οικοδέσποινα» μίας σημαντικής εκδήλωσης του μπάσκετ, φιλοξενώντας με τον καλύτερο τρόπο μερικούς από τους κορυφαίους προπονητές του αθλήματος.


Στο σεμινάριο δίδαξαν οι έμπειροι και πετυχημένοι προπονητές Θόδωρος Μπολάτογλου, Μέμος Ιωάννου, Γιάννης Χρυσανθόπουλος που αναφέρθηκαν σε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα όπως «Αμυνα στο Pick and Roll και inside game», «Ατομική άμυνα και Passing game», αλλά και «επιθετικές συνεργασίες τριών παικτών και την επίθεση με σκριν»


Η μεταδοτικότητά και μεθοδικότητα των τριών προπονητών κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν τέτοια, που όλοι όσοι παρακολούθησαν τις ομιλίες του… ρούφηξαν με ενδιαφέρον κάθε τους στιγμή.


Το σεμινάριο αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την περιοχή, αφού η συμμετοχή των προπονητών της Πελοποννήσου ξεπέρασε τα 60 άτομα δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον που υπάρχει για το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οργανωτικά οι διοργανωτές ξεπέρασαν τον εαυτό τους και ξεπέρασαν σε φιλοξενία και προετοιμασία όλα τα παρόμοια σεμινάρια που είχαν προηγηθεί.


Η έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε στο Καζίνο Λουτρακίου, στην αίθουσα «Ανεμώνη» όπου όλοι οι επίσημοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των αντίστοιχων εκπροσώπων του ΣΕΠΚ έδειξαν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για το μπάσκετ.


Το σεμινάριο άνοιξε με την ομιλία του Αντώνη Κουρμούλη, που είχε ως θέμα «Την κατασκοπεία στην καλαθοσφαίριση» και έπεσε η αυλαία στο γήπεδο Κορίνθου με τις παρουσιάσεις των τριών προπονητών.


ΤΟΠΟΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ: 13/05/2005 - 14/05/2005

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ε.Ο.Κ. - Σ.Ε.Π.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

ΧΟΡΗΓΟΣ:    ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΜΟΣ

ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software