19/05/2006 - Τοπικό Σεμινάριο Σιάτιστα 2006

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Σίατιστα την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου το Tοπικό Σεμινάριο Προπονητών που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ., ο Σ.Ε.Π.Κ., η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ο Γ.Σ. Σιάτιστας. Η συμμετοχή των προπονητών από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 70 και πλέον προπονητές έδωσαν το παρόν.


Στο Σεμινάριο ομιλητές ήταν ο Θεόδωρος Ροδόπουλος, ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Κώστας Κουρκούμπας, ο Δημήτρης Τσολάκης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και ο Γιώργος Ασλανίδης. Οι προπονητές ανέλυσαν διάφορα θέματα προπονητικής και στη συνέχεια απευθύνθηκαν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες προς τους ομιλητές.


Ο Σ.Ε.Π.Κ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία, τον πρόεδρο του Γ.Σ. Σιάτιστας κ. Μπεϊνή, τον προπονητή του Γ.Σ. Σιάτιστας κ. Δημήτρη Τσολάκη και την ομάδα επίδειξης των κοριτσιών του Απόλλων Πτολεμαΐδας.


Το επόμενο ραντεβού των προπονητών δόθηκε από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ροδόπουλο στην πόλη της Άρτας στις 3 και 4 Ιουνίου και στη συνέχεια στο Σεμινάριο Μικρών Ηλικιών σε Θεσσαλονίκη - 13 και 14 Ιουνίου και Αθήνα 16 και 17 Ιουνίου.


ΤΟΠΟΣ: ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ: 19/05/2005 - 20/05/2005

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ε.Ο.Κ. - Σ.Ε.Π.Κ. - Ε.Κ.Α.Σ.Δ.Υ.Μ. - Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ


topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software