Το πρόγραμμα του ταξιδιού στις ΗΠΑ

Sepk logoΗ αντίστροφη μέτρηση για τη διπλή αποστολή του ΣΕΠΚ στην Αμερική έχει ξεκινήσει. O Σύνδεσμός μας με υποτροφίες που υλοποιούνται κατόπιν αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα στείλει από δύο προπονητές σε Oklahoma και Washington προκειμένου να παρακολουθήσουν προπονήσεις, αγώνες και να μιλήσουν με τα προπονητικά επιτελεία ομάδων του ΝΒΑ αλλά και Κολλεγίων της Αμερικής.

Η πρώτη αποστολή θα αποτελείται από τους Θανάση Παπαχατζή και Γιάννη Σκορδή, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για την πόλη της Oklahoma, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το training camp των Oklahoma City Thunder (ΝΒΑ) από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Παράλληλα, θα παρευρεθούν και στις προπονήσεις του Oklahoma State University men που αγωνίζεται στην Division I του NCAA.
Λίγες ημέρες αργότερα, από τις 15 έως τις 29 Οκτωβρίου, θα βρεθούν στην Washington οι Μάρθα Αργυρίου και Μάγδα Γεωργίου, οι οποίες θα παρακολουθήσουν τα προπονητικά προγράμματα των Κολλεγίων Women's Basketball University of Maryland (Division I του NCAA), Men's Basketball University of Maryland (Division I του NCAA) και Men's Basketball University of Virginia (Division I του NCAA). Επίσης, θα γίνουν δεκτές σε προπονήσεις και σε αγώνες των Washington Wizards (ΝΒΑ).


topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software