Είχε απ’ όλα

| Έλληνες του Εξωτερικού
coach_kets Το Σαββατοκύριακο είχε έντονη δράση για τις ομάδες του εξωτερικού όπου καθοδηγούν Έλληνες προπονητές. Κατσικάρης, Κετσελίδης και Δικαιουλάκος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως οι Φλεβαράκης, Χριστόπουλος και Γιαννάκης δεν τα κατάφεραν να πανηγυρίσουν τους δύο βαθμούς της νίκης. katsikaris Το Σαββατοκύριακο είχε έντονη δράση για τις ομάδες του εξωτερικού όπου καθοδηγούν Έλληνες προπονητές. Κατσικάρης, Κετσελίδης και Δικαιουλάκος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως οι Φλεβαράκης, Χριστόπουλος και Γιαννάκης δεν τα κατάφεραν να πανηγυρίσουν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα με 82-65. Για τους Βάσκους ο επίσης Έλληνας, Κώστας Βασιλειάδης πέτυχε 16 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης σταμάτησε στους 14.
george_dikeoulakos Με φόρα έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Γεωργίας η ΜΙΑ του Γιώργου Κετσελίδη, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 82-68 της TSU Tbilisi κάνοντας έτσι το 3 στα 3. Η ΜΙΑ βρίσκεται μοιράζεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Ρούσταβι που επίσης είναι αήττητη.
fleva Επιστροφή στις νίκες στο γυναικείο πρωτάθλημα της Ρουμανίας για την Ταργκοβίστε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού μετά την ήττα από την ICIM Arad επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας εντός έδρας με 77-42 της Μπράσοβ. xristopoulos
Αρνητική για τους Έλληνες εκπροσώπους μας ήταν η 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς η Μπάγερν του Γιάννη Χριστόπουλου και η Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη ηττήθηκαν από τις Βούρτζμπουργκ (68-59) και Μιτελντόιτσερ (70-76) αντίστοιχα.
giannakis Η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ντιζόν και ηττήθηκε εντός έδρας με 69-65

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software