Καλό ποσοστό

| Έλληνες του Εξωτερικού
katsikaris Για ακόμα μία αγωνιστική οι Έλληνες προπονητές που δοκιμάζονται στο εξωτερικό τα πήγαν περίφημα. Άπαντες εκτός της Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα δείχνοντας ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο. Οι Κατσικάρης, Γιαννάκης, Λυκογιάννης και Κεραμιδάς που είχαν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε επικράτησαν. katsikaris Για ακόμα μία αγωνιστική οι Έλληνες προπονητές που δοκιμάζονται στο εξωτερικό τα πήγαν περίφημα. Άπαντες εκτός της Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα δείχνοντας ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο. Οι Κατσικάρης, Γιαννάκης, Λυκογιάννης και Κεραμιδάς που είχαν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε επικράτησαν.
Εύκολο βράδυ είχε η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη, η οποία επικράτησε εντός έδρας της ουραγού Μπουλαζάκ με 82-65. Με αυτή τη νίκη οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 11η θέση, όμως μπορούν να βλέπουν και την πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος καθώς εμπλέκονται σε εξαπλή ισοβαθμία.
Η Μπιλμπάο συνεχίζει να εκπλήσσει στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη κέρδισε με 78-70 την Κανάριας και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της ACB βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή η βαθμολογική θέση δίνει στη Μπιλμπάο και το εισιτήριο για το Copa Del Ray που θα γίνει στη Βιτόρια.
Αν και δυσκολεύτηκε η Σόλνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόρας νικώντας εντός έδρας με 92-88. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη διατηρήθηκε στην 5η θέση του σουηδικού πρωταθλήματος.
Η Γιάρφαλα δεν κατάφερε να βάλει φρένο στην πορεία της Σόλνα Βίκινγκ του Κώστα Κεραμιδά. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού επικράτησε εκτός έδρας με 73-62 και παρέμεινε στην 4η θέση του σουηδικού πρωταθλήματος γυναικών.
Ανυπέρβλητο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Βόννης για την Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 74-64. Με αυτή την ήττα η ομάδα του Έλληνα τεχνικού παρέμεινε στην 16η θέση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software