“Ασημένιος” Δικαιουλάκος

| Έλληνες του Εξωτερικού

dikaioulakos_tetragoni Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου έφερε για ακόμα μία φορά ανάμεικτα συναισθήματα στους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Μπάνβιτ και Λουκόιλ Ακαντεμίκ συνέχισαν με νίκες, όμως δεν συνέβη το ίδιο με την Γκαλάτι. Η Ναντέζντα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο, ενώ με το... αριστερό ξεκίνησε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Λιβάνου η Τσάμπβιλ. 20066_1ketselidis_giorgos Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου έφερε για ακόμα μία φορά ανάμεικτα συναισθήματα στους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Μπάνβιτ και Λουκόιλ Ακαντεμίκ συνέχισαν με νίκες, όμως δεν συνέβη το ίδιο με την Γκαλάτι και την Ναντέζντα. Με το... αριστερό ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Λιβάνου η Τσάμπβιλ.

Η Λουκόιλ Ακαντεμίκ έχει κάνει... κατάληψη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Βουλγαρίας. Η ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη κέρδισε με 88-73 την Μπαλκάν και έφτασε τις 13 νίκες στο πρωτάθλημα διατηρώντας την απόσταση των δύο βαθμών από την δεύτερη, Τσέρνο Μόρε.
Με κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει στην Τουρκία η Μπάνβιτ που παραμένει μόνη πρώτη μετά και την νίκη με 84-60 επί της Τόφας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του Έλληνα συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη έπειτα από 17 αγωνιστικές βρίσκεται πρώτη με ρεκόρ 16-1 έχοντας διαφορά τριών ηττών από τις δεύτερες Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Εφές.

Ξεκίνησε ο Κετσελίδης
Το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα του Λιβάνου έγινε την Παρασκευή και το Σαββάτο ο Γιώργος Κετσελίδης και ο συνεργάτης του Χάρης Κουλουριώτης πήραν το "βάφτισμα του πυρός". Η Τσάμπβιλ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα και ηττήθηκε εκτός έδρας με 82-70 από την Τάνταμον. dikaioulakos_tetragoni

Φιναλίστ ο Δικαιουλάκος!
Τη δεύτερη θέση στο γυναικείο Ρωσικό Κύπελλο κατέλαβε η Ναντέζντα. Η ομάδα από το Όρενμπουργκ στο ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπαρτάκ με 67-45, όμως στον τελικό δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολύ δυνατή Εκατερίνμπουργκ χάνοντας με 78-66. Για την ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου η Μπόνερ πέτυχε 26 πόντους, ενώ η Ζωή Δημητράκου είχε 7.
Στο γυναικείο πρωτάθλημα της Ρουμανίας η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα ηττήθηκε με 88-61 από την Sf.Gheorghe.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software