Ιτούδης τριετίας στην ΤΣΣΚΑ

itoudis protiΠροπονητής της ΤΣΣΚΑ θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός και ο συνεργάτης του, Ανδρέας Πιστιόλης οδήγησαν τους Μοσχοβίτες στην κατάκτηση της Euroleague έπειτα από 8 χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου έσπευσε να επιβραβεύσει και να διατηρήσει τον κόουτς Ιτούδη στα ηνία της ομάδας.

"Όταν τον καλέσαμε κοντά μας πριν από δύο χρόνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητές του", ανέφερε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν για τον Δημήτρη Ιτούδη, πριν προσθέσει πως "έχει φοιτήσει σε... μεγάλο σχολείο, διαθέτει εμπειρία και μαζί μας επιβεβαίωσε την ποιότητα και το ταλέντο του, κατακτώντας την Euroleague. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν το αποτέλεσμα του Final Four είναι αυτό που καθόρισε εν πολλοίς την παραμονή του στην ομάδα. Προφανώς η νίκη στον τελικό έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, αλλά οφείλω να πω ότι η πρότασή μας για ανανέωση της συνεργασίας έγινε πριν το Final Four. Ακόμη κι αν χάναμε, δεν θα άλλαζε κάτι. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ την τελευταία διετία, οι παίκτες το απολαμβάνουν, όλοι αντιλαμβάνονται ιδανικά τους στόχους που μπαίνουν και παλεύουν για να πετύχουμε τους στόχους μας".

itoudis ipografes

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε πως "είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για ακόμη τρία χρόνια. Είμαι περήφανος που αποτελώ κομμάτι αυτού του συλλόγου, που δουλεύω μαζί με αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, όπως επίσης να τους συγχαρώ για το λιθαράκι που έβαλαν στην επιτυχία της ομάδας. Κοιτάμε μπροστά για νέες προκλήσεις. Είμαστε... πεινασμένοι για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Ανυπομονούμε για να δημιουργήσουμε τη νέα εποχή της ομάδας στο υψηλότερο επίπεδο".

itoudis vatoutin


topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software