Ιδανικό ξεκίνημα για το Κατάρ

| Έλληνες του Εξωτερικού

fragkias bitzanis 1 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα του Κατάρ στους Aγώνες του Αραβικού Κόλπου (GCC Championship) που διεξάγονται στο Ντουμπάι. Ο Βασίλης Φραγκιάς κι ο συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κέρδισαν με 70-67 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι έτσι μπήκαν με το... δεξί στη διοργάνωση που δίνει την πρόκριση στους Πανασιατικούς αγώνες του 2017.

fragkias bitzanis 1 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η... ανανεωμένη Εθνική ομάδα του Κατάρ στους Aγώνες του Αραβικού Κόλπου (GCC Championship) που διεξάγονται στο Ντουμπάι. Ο Βασίλης Φραγκιάς κι ο συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κέρδισαν με 70-67 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι έτσι μπήκαν με το... δεξί στη διοργάνωση που δίνει την πρόκριση στους Πανασιατικούς αγώνες του 2017.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα των Ελλήνων προπονητών θα είναι αύριο (31/8) το Μπαχρέιν. Ο στόχος για την Εθνική του Κατάρ, η οποία φέτος προχώρησε σε ριζική ανανέωση ρίχνοντας το μέσο όρο ηλικίας, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς μόνο αυτή δίνει την πολυπόθητη πρόκριση για τους Πανασιατικούς αγώνες.

fragias katar

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software