Στο Κατάρ οι πάγκοι μιλάνε ελληνικά

| Έλληνες του Εξωτερικού

pinakaki Τα τελευταία χρόνια η ελληνική προπονητική σχολή έχει εξελιχθεί σημαντικά, σε σημείο να αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα... εξαγώγιμα προϊόντα του ελληνικού αθλητισμού. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που απολαμβάνουν οι Έλληνες προπονητές στο εξωτερικό είναι στοιχεία που πλέον δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, με το γεγονός πως προτιμώνται σε πολλές περιπτώσεις για ξένους πάγκους να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη άποψη. 

 

Εσχάτως, στο Κατάρ έχει δημιουργηθεί μία πολύ ισχυρή ελληνική προπονητική κοινότητα, με έξι εκπροσώπους μας να εργάζονται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Φώτης Τακιανός και ο Γιώργος Δήμος στην Κατάρ Κλαμπ, ο Τάκης Φωτεινάκης στην Αλ Αχλί, ο Βασίλης Μπρατσιάκος και ο Γιάννης Δαμαλής στην Αλ Σαντ, όπως επίσης ο Αντώνης Δούκας στην Αλ Χορ έχουν μετατρέψει σε... ελληνική υπόθεση το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο αριθμός των έξι "δικών μας" προπονητών σε μία χώρα που κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο άθλημα τα τελευταία χρόνια και θέλει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλονται οι Έλληνες προπονητές. Όπως αντίστοιχα, είναι σημαντικό το γεγονός πως οι τέσσερις από τις εννέα ομάδες της πρώτης κατηγορίας αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα σε Έλληνες προπονητές, προσδοκώντας σε σημαντικά αποτελέσματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software