Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

pitta_1Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Αθήνα τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη , καθώς την προσεχή Κυριακή (19 Ιανουαρίου) ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Θα τιμηθούν εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ, ενώ θα βραβευτούν οι προπονητές της Βορείου Ελλάδας που σημείωσαν επιτυχίες με τις ομάδες τους.

Έντονο μπασκετικό χρώμα θα αποκτήσει το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE στις 19 Ιανουαρίου, καθώς στις 20:00 ο ΣΕΠΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Ως είθισται θα βραβευθούν οι προπονητές που κατέκτησαν τίτλο κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ενώ τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στο άθλημα θα δοθούν στον προπονητή Βαγγέλη Σαμαντζή που συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΟΔ, στον επί σειρά ετών παράγοντα της ΜΕΝΤ, koukoulekidis_2Δημήτρη Πάππα αλλά και στον διαιτητή Στέλιο Κουκουλεκίδη. Η... οικογένεια Κουκουλεκίδη, ωστόσο, θα έχει ακόμα έναν εκπρόσωπο στην εκδήλωση, καθώς ο Στράτος Κουκουλεκίδης θα βραβευτεί για το πρωτάθλημα Κίνας που κατέκτησε με την Σιτσουάν αλλά και για την ανάδειξή του σε προπονητή της χρονιάς στη NBL.

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software