Ξεκινάει το Σεμινάριο στην Κρήτη

daglas2Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2015 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό των Πατελών το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/3). Βασικοί ομιλητές θα είναι οι Αλέκος Δάγλας, Γιώργος Μακράκης, Αλέξης Χριστοδούλου και Γιάννης Κόκκινος, οι οποίοι θα αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν προπονητές ανδρών-γυναικών, αλλά και προπονητές νεαρών ηλικιών.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (21/3) στις 09.30 με τον Γιώργο Μκαράκη να αναλύει τα "Χαρακτηριστικά γνωρίσματα (βιολογικά-ψυχολογικά) ηλικίας 13-14 και προπονητική κατεύθυνση (τεχνικό αντικείμενο - αθλητική βελτίωση)". Στις 11.00 θα πάρει τη σκυτάλη ο Αλέκος Δάγλας που θα μιλήσει για "Επίθεση εναντίον α) άμυνας ζώνης β) μικτών αμυνών και γ) άμυνας προσαρμογής", ενώ στις 12.30 η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον Αλέξη Χριστοδούλου και τον "Εισαγωγή και Μύηση στο μπάσκετ: χαρακτηριστικά γνωρίσματα και προπονητικές κατευθύνσεις".

Την Κυριακή (22/3) θα ξεκινήσει στις 09.30 ο Γιάννης Κόκκινος με "Χαρακτηριστικά γνωρίσματα (βιολογικά-ψυχολογικά) ηλικίας 10-12 και προπονητική κατεύθυνση (τεχνικό αντικείμενο - αθλητική βελτίωση)". Η αυλαία θα πέσει με την ομιλία του Αλέκου Δάγλα για τις "Ιδιαιτερότητες προπόνησης κοριτσιών ηλικίας 13-15".


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software