Συγχαρητήρια σε όλους

sfairo-itoudisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την πορεία του στην φετινή Euroleague, αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και στους συνεργάτες του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους συνεργάτες του για όσα κατάφεραν με την ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί η καλή παρουσία του Ολυμπιακού να μην συνοδεύτηκε με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, ωστόσο, η συνολική παρουσία της ομάδας και η μαχητικότητας της απέδειξαν ότι το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι οι συνεργάτες του Μίλαν Τόμιτς, Βασίλης Γεραγωτέλλης, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, Χρήστος Μαρμαρινός και ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης έκαναν πολύ καλή δουλειά επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων τεχνικών.

Ο ΣΕΠΚ, παράλληλα, οφείλει να αποδώσει τα εύσημα στον Δημήτρη Ιτούδη, τον συνεργάτη του Ανδρέα Πιστιόλη και στον γυμναστή, Κώστα Χατζηχρήστο για την πολύ καλή παρουσία που έχει η ΤΣΣΚΑ σε όλο το διάστημα που βρίσκονται στην ομάδα.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software