Υψηλού επιπέδου Σεμινάριο

------------------ -------- 2Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2016, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Άστρος Κυνουρίας. Οι εξαιρετικές ομιλίες, η εντυπωσιακή προσέλευση των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν αποτελώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μπασκετική συζήτηση καθιστούν απόλυτα πετυχημένο το Σεμινάριο.

Οι ομιλητές ήταν οι Γιώργος Καλαφατάκης, Θόδωρος Μπολάτογλου και Θανάσης Παπαχατζής.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την "ατομική προπόνηση ψηλών παικτών" και τη "διδασκαλία της πάσας και του σουτ". Ο κόουτς Μπολάτογλου ανέλυσε την "motion offense", ενώ οι ομιλίες του κόουτς Παπαχατζή αφορούσαν την "ατομική επίθεση με πρόσωπο στο καλάθι" και το "defensive transition".

Αυτό που έκανε το Σεμινάριο τόσο ξεχωριστό είναι η εξειδίκευση και η ανάλυση που υπήρξε πάνω σε προπονητικά ζητήματα που αφορούν τις μικρές ηλικίες. Το παρών έδωσαν πάνω από 40 προπονητές από την ευρύτερη περιοχή του Άστρους Κυνουρίας κάτι που αποδεικνύει ότι η επαρχία διψάει για τη γνώση και την επιμόρφωση.

Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πήγασου ΑΟ Θυρέας για την άριστη φιλοξενία του αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου όλα να είναι οργανωμένα στην εντέλεια.

DSCF0276

kalafatakis

DSCF0307

------------------ --------


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software