Διαδικτυακό σεμινάριο με... αέρα Κατάρ

| Δελτία Τύπου

fragkias-bitzanis Η επιμόρφωση των προπονητών αποτελεί προτεραιότητα του ΣΕΠΚ που προσπαθεί να κάνει την γνώση όσο πιο προσιτή γίνεται στους Έλληνες τεχνικούς όπου κι αν βρίσκονται. Μετά το τοπικό Σεμινάριο στο Άστρος Κυνουρίας τη σκυτάλη παίρνει ένα πολύ... δυνατό διαδικτυακό Σεμινάριο. Σε συνεργασία με την Science Web θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου webinar με τον προπονητή της Εθνικής Κατάρ, Βασίλη Φραγκιά και τον άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Μπιτζάνη.

fragkias-bitzanis Η επιμόρφωση των προπονητών αποτελεί προτεραιότητα του ΣΕΠΚ που προσπαθεί να κάνει την γνώση όσο πιο προσιτή γίνεται στους Έλληνες τεχνικούς όπου κι αν βρίσκονται. Μετά το τοπικό Σεμινάριο στο Άστρος Κυνουρίας τη σκυτάλη παίρνει ένα πολύ... δυνατό διαδικτυακό Σεμινάριο. Σε συνεργασία με την Science Web θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου (ώρες: 20:00 - 22:00) webinar με τον προπονητή της Εθνικής Κατάρ, Βασίλη Φραγκιά και τον άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Μπιτζάνη.

"To timing και το spacing είναι οι δύο πιο σημαντικές λέξεις στην επίθεση" είχε πει ο Ετόρε Μεσίνα και όσοι δουλεύουν στο ψηλότερο επίπεδο το γνωρίζουν καλά. Το κομμάτι του spacing θα είναι αυτό που θα αναλύσουν στην ομιλία τους στο προσεχές διαδικτυακό Σεμινάριο οι Βασίλης Φραγκιάς και Γιώργος Μπιτζάνης.
Οι δύο τεχνικοί από το μακρινό Κατάρ έρχονται με πλούσιο οπτικό υλικό και ασκησιολόγιο να αναλύσουν μέσω του webinar τη "δημιουργία χώρων στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ως καθοριστικός παράγοντας έκβασης της επίθεσης". Παράλληλα μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει κουβέντα με τους ομιλητές, οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Μέσα από βίντεο οι Φραγκιάς και Μπιτζάνης θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν με κάθε λεπτομέρεια
- Τα πλεονεκτήματα από την εφαρμογή της συνεργασία hand off
- Τις ευκαιρίες για score που προσφέρει αυτή η συνεργασία
- Τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν αναπτύξει οι αθλητές πριν την εφαρμογή αυτή της συνεργασίας
- Την απάντηση στο ερώτημα hand off ή pick n' roll

Εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software