Οι ευχαριστίες του ΣΕΠΚ

proti kosmosΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στο "Κοντόπευκο" για να παρακολουθήσουν το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης "Μάκης Δενδρινός" αλλά κι όλους αυτούς που βοήθησαν για να υλοποιηθεί ένα απόλυτα επιτυχημένο και υψηλού επιπέδου Σεμινάριο.

Η Αγία Παρασκευή έγινε για δύο ημέρες ο τόπος συνάντησης των Ελλήνων προπονητών, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Ο ΣΕΠΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλο και τους προέδρους της ΚΑΠ, κ. Γιώργο Καράμπελα και κ. Γιώργο Οικονόμου για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και την παραχώρηση του γηπέδου. Επίσης, ειδική μνεία αξίζει στον ΟΤΕ ΤV, ο οποίος ως χορηγός βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει εις πέρας ένα απαιτητικό διήμερο.

Τέλος, το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης "Μάκης Δενδρινός" δεν θα ήταν τόσο πετυχημένο χωρίς την τεράστια προσέλευση των κόουτς που απέδειξαν γιατί ο Έλληνας προπονητής διαπρέπει σε όλα τα επίπεδα και σε όλον τον κόσμο. Το δυναμικό παρών που έδωσαν απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η επιμόρφωση αποτελεί προτεραιότητα για τους τεχνικούς που ξέρουν ποιο είναι το πραγματικό συστατικό για την επιτυχία. Το γεγονός ότι στις κερκίδες του "Κοντόπευκου" βρέθηκαν κι αρκετοί νέοι μας γεμίζει με ελπίδα, καθώς είναι δεδομένο ότι στα χρόνια που θα ακολουθήσουν ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία προς της κορυφή. Η γνώση όταν γίνεται ιμερτή, αποδίδει καρπούς επιτυχίας.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software