Δυνατό Webinar με Δάγλα

| Δελτία Τύπου

daglas1 Ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ScienceWeb διοργανώνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (19:00-21:00) ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ομιλητής θα είναι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο που αφορά το καίριο και πολύτιμο στο σύγχρονο μπάσκετ κομμάτι του σουτ.

daglas Ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ScienceWeb διοργανώνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (19:00-21:00) ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ομιλητής θα είναι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο που αφορά το καίριο και πολύτιμο στο σύγχρονο μπάσκετ κομμάτι του σουτ.

Με το σύγχρονο μπάσκετ να στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στο σουτ είναι φυσικό τo νέο Webinar να έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη του ΣΕΠΚ και όχι μόνο. Εξάλλου η πολυτέλεια της τεχνολογίας αποτελεί ένα ιδανικό μέσο επιμόρφωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους, μπροστά από τον προσωπικό τους υπολογιστή. Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να δουν βίντεο, αλλά και να συζητήσουν τις όποιες ερωτήσεις τους με τον ομιλητή.

Ο Αλέκος Δάγλας, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας, θα αναφερθεί στις "εφαρμοσμένες ασκήσεις για σουτ". Αναλυτικότερα ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιάσει συνδυαστικές ασκήσεις σουτ μέσα από τακτικές συνεργασίες, συναγωνιστικές ασκήσεις ως μέσο βελτιστοποίησης της προπόνησης, την σισαγωγή του σουτ στην ημερήσια προπόνηση και την μείζονα σημασία του σουτ στο χτίσιμο της ομάδας. Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ο κόουτς Δάγλας θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software