Έφτασε η ώρα για το Διεθνές Σεμινάριο

fragkiasΗ αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2017" ολοκληρώθηκε, καθώς σήμερα ανοίγει η αυλαία. Στο κλειστό του Πανελληνίου θα είναι σήμερα και αύριο στραμμένα όλα τα προπονητικά βλέμματα, καθώς κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι προπονητές θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις και τα... μυστικά τους.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 14:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00.
Η έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 με τον πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας του Κατάρ, Βασίλη Φραγκιά να αναλύει μέχρι τις 17:15 την "επιθετική συνεργασία 2, 3, & 4 παικτών".
Από τις 17:30 έως τις 18:45 ο ο πολύπειρος Αμερικανός προπονητής, Γκάρι Ουότερς, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του "προπονητή της χρονιάς" στην περιφέρεια MAC θα αναλάβει να μοιραστεί τα μυστικά του στην "full court pressure defence".
PESICΗ πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου θα ολοκληρωθεί με τον κάτοχο 2 χρυσών μεταλλίων σε Ευρωμπάσκετ (1993, 2001) κι ένα σε Μουντομπάσκετ (2002), Σβέτισλαβ Πέσιτς να μιλάει (19:00-20:15) για το "transition offense".
Το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2017» ξεκινάει και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σας προσκαλεί να δώσετε δυναμικό παρών γιατί ο Έλληνας προπονητής είναι συνυφασμένος με την άρτια και σωστή γνώση.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software