Ξεκινάει το Σεμινάριο στην Πάτρα

kalafatakisΤο πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2018 θα διεξαχθεί σήμερα (9/2) και αύριο (10/2) στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσας». Ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Καλαφατάκης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Βουρνάς, Γιάννης Ελευθεριάδης και Κώστας Ντούβας, οι οποίοι θα αναλύσουν ένα αρκετά μεγάλο φάσμα θεμάτων.

Τα Σεμινάριο θα ξεκινήσει σήμερα (9/2) το απόγευμα στις 16.00 με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει την «επίθεση εναντίον ζώνης». Στις 17.30 η σκυτάλη θα περάσει στον Λάζαρο Παπαδόπουλο που θα μιλήσει για την «ατομική προπόνηση», ενώ η αυλαία της πρώτη ημέρας θα πέσει στις 18:50 με τους Γιάννη Ελευθεριάδη και Κώστα Ντούβα να εξηγούν την «οργάνωση αμυντικής ομαδικής τακτικής μετά από scouting».

Αύριο (10/2) η τελευταία ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου θα ανοίξει στις 09.00 με τον Νίκο Βουρνά να αναλύει την «αντιμετώπιση side PNR», ενώ στη συνέχεια ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στις 10.30 και μοιραστεί τα μυστικά του σχετικά με τις «επιθετικές συνεργασίες PF/C». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις 11.50 με την ομιλία του για τις «Ειδικές επιθετικές καταστάσεις» θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο πρώτο Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software