Υψηλού επιπέδου Σεμινάριο στις Σέρρες

xristoΜε απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ακόμα ένα τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 27-28 Απριλίου που πέρασε στο «ΔΑΚ Σερρών - Κοιλάδα». Οι εξαιρετικές ομιλίες που έγιναν, η μεγάλη παρουσία των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν καθιστούν ακόμα ένα Τοπικό Σεμινάριο ως απόλυτα πετυχημένο.

Οι ομιλίες των Γιάννη Χριστόπουλου, Χάρη Μαρκόπουλου, Παντελή Μπούτσκου, Ελένη Καφαντάρη και Θανάση Χατζηνικολάου κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα βοηθώντας τους παρισταμένους να κερδίσουν γνώσεις και ιδέες που θα τους φανούν χρήσιμες στην προπονητική τους πορεία.

Στο κλειστό των Σερρών βρέθηκε και ο Α' αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στο Τοπικό Σεμινάριο δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό Σεμινάριο που έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για να φέρει την επιμόρφωση και τη γνώση πιο κοντά σε όλα τα μέλη του ανεξάρτητα από γεωγραφικά κριτήρια. Τέτοια Σεμινάρια βοηθάνε πάρα πολύ τους προπονητές να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις προς όφελος του μπάσκετ».

Δείτε στιγμές από το Σεμινάριο

xristopoul-timi

 boutskos

markopoulos

 xatzinikolaou

 kafantari

xristo-sem 


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software